על הפרוייקט:

שם הפרוייקט: משפחת עמיחי

שיפוץ חלל ציבורי בדירה במודיעין

הלקוחות- זוג מקסים שרוב ילדיו כבר עזבו את הבית- פנו אלינו בבקשה לתת פתרון לתכנון המטבח, שלא היו בו מספיק מקומות אחסון ומשטחי עבודה.

פינת האוכל הגדולה עמדה מול הכניסה לבית וחסמה את המרחב, בעוד שבסלון היה שטח לא מנוצל.

בתהליך התכנון מול מעצבת החברה, הצענו להעביר את פינת האוכל לסלון ובמקומה לתכנן אי מרווח במטבח, שבו משטח עבודה נוסף, מקומות אחסון ומקום ישיבה לבני הזוג.

בנוסף לאי ניתן פתרון של ארון גבוה מסביבו ומעליו, לתוספת מקומות אחסון נגישים ורבים.

לאחר שבחנו את כל האופציות בעזרת הדמיות מקצועיות, בחרו הלקוחות באפשרות זו של התכנון, וזה מה שנעשה:

 
ריצוף החלל הציבורי באריחי גרניט פורצלן גדולים ומבריקים לתחושת מרחב ובהירות, שדרוג כל התאורה- החלפת הגופים, תכנון תאורה מעל האי ובסלון להדגשת הרהיטים, מטבח חדש ומשודרג- נבחר גוון לבן מבריק, שיש עורקים אפור שמתכתב היטב עם הרצפה, וידיות אינטגרליות למראה מודרני ונקי.

בסלון נצבע אחד הקירות באפקט בטון אפור שמשלים את הגוונים השולטים בחלל.
 

פרוייקטים:

 


החברה המובילה בישראל לעיצוב ושיפוץ הבית,

גבעתיים

רח' סירקין 5

סניף מודיעין

השדרה המרכזית 15, ליד סנטר 1

יצירת קשר

קבעו עוד היום פגישת ייעוץ ללא עלות!

אתכם מעל 25 שנה